Թեյն ու սուրճը՝ քաղցկեղի դեմ
Եվրոպացի գիտնականները վստահ են՝ բնական թեյը և սուրճը թույլ են տալիս իջեցնելու գլխուղեղի քաղցկեղի ռիսկը:Այս մասին հայտնում է Medvesti.com-ը:
Նման ազդեցության մասին խոսում են վերջին հետազոտության արդյունքները: Մի քանի ըմպելիքների պարբերաբար օգտագործումը ողջ կյանքի ընթացքում յուրօրինակ պաշտպանիչ շերտ է ստեղծում զանազան հիվանդություններից,այդ թվում՝ քաղցկեղածին:Կարևորն այն է,որ դրանք լինեն բնական և չպարունակեն քիմիական տարրեր:Բնական սուրճի ու թեյի օգտագործումը քաղցկեղի առաջացման ռիսկն իջեցնում է 35%-ով: