Վտանգավոր ազդակներ մեր օրգանիզմից՝ ինչ հոտ ունի շաքարախտը, քաղցկեղը, տուբերկուլյոզը և այլ հիվանդություններ
Ուռուցքաբանություն
Ուժեղ քրտնարտադրությունը և հնացած մսի հոտը կարող են վկայել քաղցկեղի զարգացման մասին։ Եթե պաթոլոգիան տարածվել է թոքերի և կոկորդի վրա, բորբոսի երանգներ կզգան: Երբ լյարդը և երիկամները վնասվում են, հետևում է մռայլության հետք: Բացի այդ, ուռուցքաբանության դեպքում մարդը կարող է խմորիչի կամ սնկի հոտ ունենալ:
Շաքարային դիաբետ
Արյան գլյուկոզի մակարդակը ազդում է մարմնի բույրի վրա: Օրվա ընթացքում դրա մեջ կարող են հայտնվել տարբեր մրգային նոտաներ։ Օրինակ՝ նարինջներ, գրեյֆրուտներ, արքայախնձորներ կամ խիստ ֆերմենտացված խնձորներ: Ամենավտանգավոր ազդանշանը ացետոնի խառնուրդն է: Այս հատուկ քիմիական բույրը հեշտությամբ հայտնաբերվում է քթի կողմից և վկայում է ինսուլինի մակարդակի կտրուկ նվազման մասին: Եթե ախտանիշը անտեսվում է, ապա կարող է զարգանալ կոմա:
Տուբերկուլյոզ
Մաշկի վրա կան հին խոնավ ստվարաթղթի նոտաներ, որոնց մանրաթելերն արդեն սկսել են փտել։ Ձեր շունչը նույնպես դառնում է հնացած: Ամենից հաճախ արտաշնչելիս քացախի կամ թթու գարեջրի հոտ է հայտնվում։ Հիվանդության առաջադեմ փուլերում այն ուժեղանում է։
Երիկամային կամ լյարդի անբավարարություն
Եթե լյարդը ճիշտ չի գործում, բերանիդ դառը և մետաղական համը կհայտնվի, իսկ մաշկիդ ամոնիակի հոտը: Այն ձևավորվում է բնական ճանապարհով՝ սպիտակուցների քայքայման արդյունքում և արտազատվում օրգանիզմից, փոխանցում է Mediahub-ը։