Ամենավնասակար արտադրանքը, որն օգտագործում եք ամեն օր
Մարդիկ սովոր են օգտագործել այն գրեթե ամեն օր և համարել դիետիկ, բայց իրականում այն պարունակում է շատ բարձր կալորիականություն (միջինում դրանք կազմում են մեր օրական սպառվող բոլոր կալորիաների մոտ 30%-ը), և երբ տաքացվում է, այն արտադրում է. քաղցկեղածին նյութեր, որոնք վտանգավոր են մեր առողջության համար.մարմին. Կարո՞ղ եք գուշակել, թե ինչ ապրանքի մասին է խոսքը: Խոսքը բուսական յուղերի մասին է:
Դիետոլոգի խոսքով՝ բուսական յուղը կարող է մեծ վնաս հասցնել օրգանիզմին երեք դեպքում. երբ այն զտվում է; երբ տապակվում է սխալ տեսակի յուղով; երբ այն սխալ է պահվում: Զտված բուսական յուղը արտադրանք է, որն անցել է խորը մաքրում և մշակում՝ կեղտերն ու նյութերը հեռացնելու համար:
Մաքրման մեծ թվով փուլեր անցած յուղը կորցնում է իր օգտակար հատկությունները և դառնում վնասակար մի քանի պատճառներով։ Այն ենթարկվում է քիմիական նյութերի և տաք գոլորշու, ինչի պատճառով օգտակար նյութերի քանակը մոտ է զրոյի։ Ստացված արտադրանքը չի կարող ամբողջությամբ զտվել քիմիական նյութերից՝ հեքսանից և բենզինից, փոխանցում է Mediahub-ը։