Տարտար, սպագետտի, սաղմոն. «Իտալական խոհանոցի շաբաթ»՝ Երևանում (Տեսանյութ և լուսանկարներ)
Երեւանում իտալացի շեֆ-խոհարար Ֆելիչե Սանտո դոնատոյի կողմից ընթրիք է տեղի ունեցել: Միջոցառումն անցկացվել է «Իտալական խոհանոցի շաբաթ»-ի շրջանակներում։ Երեկոյի հյուրերը համտեսել են տավարի մսից տարտար, սպագետտի, սաղմոն եւ անզուգական աղանդեր։ Այս ամենը իտալական գինիների համադրմամբ։
Ինչպես դա եղավ, դիտեք Հասմիկ Կարապետյանի ռեպորտաժում։