Ալկոհոլի արտադրության «երկրորդ շնչառությունը»
Եթե ուսումնասիրենք ազգային վիճակագրական ծառայության կողմից հրապարակված տվյալները, ապա կտեսնենք, որ 2017 թվականի առաջին եռամսյակում նախորդ տարվա նույն ժամանակահատվածի համեմատ աճի դրական ցուցանիշ է գրանցվել կոնյակի, վիսկիի, գինու ,շամպայն գինու և գարեջրի արտադրությունում:
Ընդհանուր առմամբ այս տարվա հունվար-մարտ ամիսներին արտադրվել է 9 մլն 6.2 հազար կոնյակ: Եթե համեմատնեք այդ արտադրության ցուցանիշը նախորդ տարվա հետ, ապա կտեսնենք, որ 2017 թվականին աճը կազմել է 79.9 տոկոսով:
Ավելի համեստ, բայց նույնպես դրական արդյունք է գրանցվել վիսկիի արտադրությունում, որտեղ 2017-ի արդյունքները գերազանցել են 2016-ի ցուցանիշները:
Տնտեսական անկյուն. Ֆեյսբուք: