Կաթնասերի արտադրության պոտենցիալը տարեսկզբին
Կաթնամթերքի արտադրությունում տարեսկզբին արձանագրվել են մի շարք դրական ցուցանիշներ:
Ըստ ազգային վիճակագրական ծառայության կողմից հրապարակված տվյալների՝ 2017 թվականի առաջին եռամսյակում կաթնասերի արտադրությունը նախորդ տարվա նույն ժամանակահատվածի համեմատ ավելացել Է 12%-ով:
Դրանից զատ դրական արդյունքներ են արձանագրվել յոգուրտի և պանրի արտադրությունում, որտեղ աճը կազմել է համապատասխանաբար 33.7 և 4.6 տոկոս:
Էկոնոմիկ զարկերակ. Ֆեյսբուք