Դիետոլոգները խորհուրդ են տալիս նախաճաշին շատ չուտել
Մարդու օրը սկսվում է լիարժեք նախաճաշից: Այն պետք է ամենամեծ սննդային արժեքն ունենա օրվա ընթացքում: Ճաշը և ընթրիքն ընդամենը լրացնում են նախաճաշին: Սակայն օրվա սկզբին ևս չպետք է շատ ուտելը խորուրդ չի տրվում:Այս մասին հայտնում է Medvesti.com-ը:
Լիարժեք նախաճաշը ոչ միշտ է օգտակար օրգանիզմին: Որոշ մարդկանց համար նախաճաշին շատ ուտելը հանգեցնում է շատակերութան նաև ճաշի և ընթրիքի ժամանակ: Արդյունքում մեծանում է ճարպակալման և մարսողության խաթարման ռիսկը:Որպեսզի նման խնդիրներ չառաջանան,բժիշկները խորհուրդ են տալիս նախաճաշին ուտել միայն օգտակար սնունդ,այդ թվում՝ միրգ,բանջարեղեն,ոչ ճարպոտ սնունդ: